Ir al contenido principal

PRESENTACIÓ CABANA

Què és el Centre d'Ensenyances "La Cabana"?


El Centre d'Ensenyances "La Cabana" va néixer a partir de l'associació d'una sèrie de joves del poble de Tarroja que tenien interès per temes relacionats amb el creixement personal i models alternatius de funcionament per a un nou paradigma (ja sigui bioconstrucció, medicines alternatives, agricultura ecològica, energies lliures, nova economia, reflexions sobre l'educació, etc...).
Estem oberts sempre a qualsevol tema que ens resulti interessant i enriquidor, i no formem part de cap manera de pensar o entendre la realitat preestablerta, sinó que estem oberts a veure les coses de noves maneres i a sorprendre'ns amb el que ens vagi venint.

Acostumem a organitzar xerrades, tallers, cursos setmanals de treball intern, etc... tant al poble de Tarroja, com per els entorns.


Una de les nostres funcions i objectius és facilitar al nostre entorn aquet tipus d'informacions amb un objectiu d'ajudar en el camí de millorar la qualitat de vida dels humans, ja sigui a nivell intern, com social i de l'entorn (d'aquí vé el nom de "Centre d'Ensenyances"... que facilita ensenyances o aprenentatges...)

Mica en mica hem anat creixent i ja som vàries persones, no només de Tarroja, sinó també de les proximitats, participant d'aquesta iniciativa.

Ens ho passem molt bé fent la nostra feina i participant des d'aquestes iniciatives en la societat i de la realitat de les persones que ens envolten.

Estem oberts a que si teniu  interès per organitzar noves propostes us poseu en contacte amb nosaltres. 


Gràcies a tots!


Comentarios